*** Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό περιοδικό της PRsolutions ! *** PRsolutions : Demo Business Project *** Συνήγορος | Non Profit Helpdesk | Crisis Communication 4 u / on Facebook *** " Hospitality " : Το project της PRsolutions για την επικοινωνιακή βελτίωση του ξενοδοχειακού προϊόντος ! ***

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Pin It

Την Παρασκευή 26/02/2010 η PRsolutions βρέθηκε στο club "ROOM unplugged", όπου εμφανίζεται και ο γνωστός καλλιτέχνης Στέλιος Ρόκκος με τους συνεργάτες του. Εκεί τα Φροντιστήρια Κεφαλά, μια δυναμική επιχείρηση που για 4 δεκαετίες δραστηριοποιείται στο χώρο των φροντιστηρίων Μ.Ε. στις περιοχές Ηλιούπολης, Υμηττού και Αργυρούπολης, πραγματοποίησαν με ιδιαίτερη επιτυχία τον ετήσιο χορό τους. Η εκδήλωση είχε μεγάλη απήχηση στους μαθητές και τους φίλους τους και το κέφι ήταν αμείωτο μέχρι τις πρωϊνές ώρες. Από τη διεύθυνση του Φροντιστηρίου αλλά και από τους υπεύθυνους του club καταβλήθηκε κάθε προσπάθεια ώστε το event να είναι επιτυχημένο και όλοι οι παρευρισκόμενοι να απολαύσουν την εκδήλωση σε ποιοτικό και ασφαλές περιβάλλον. Η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου, άλλωστε, δεν ήταν τυχαία, καθώς το club "ROOM" έχει καταξιωθεί στο χώρο της νεολαίας-και όχι μόνο- ως must επιλογή διασκέδασης.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν δίπλα στους μαθητές και τους φίλους τους οι υπεύθυνοι των Φροντιστηρίων Κεφαλά κ.κ. Ανδρέας και Απόστολος Κεφαλάς, Λίλλη και Χριστίνα Κεφαλά, αλλά και οι περισσότεροι από τους καθηγητές του χώρου, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ευχάριστου κλίματος που συντέλεσε στην μεγάλη επιτυχία της βραδιάς.

Ο καλλιτέχνης Στέλιος Ρόκκος και οι συνεργάτες του έδωσαν με ιδιαίτερο δυναμισμό και κέφι τον παλμό της εκδήλωσης. Η ποικιλία του ρεπερτορίου, η μοναδική ερμηνεία του γνωστού καλλιτέχνη, αλλά και η εμπειρία του dj με τις εύστοχες επιλογές του οδήγησαν σε ξέφρενους ρυθμούς διασκέδασης.

Θέλουμε να συγχαρούμε τη Διεύθυνση των Φροντιστηρίων Κεφαλά για την άψογη βραδιά, τους μαθητές και τους φίλους τους για την υπέροχη νεανική ατμόσφαιρα, καθώς και όλο το προσωπικό του club "ROOM unplugged" (τις κυρίες και τους κυρίους στην υποδοχή, την εξυπηρέτηση πελατών και το service) για τον υψηλό επαγγελματισμό, την επιμέλεια και το ενδιαφέρον που επέδειξαν, συμβάλλοντας έτσι καθοριστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους κ.κ. Ηλ. Βαλ… και Νικ. Νικ…!

 
Tricks and Tips