*** Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό περιοδικό της PRsolutions ! *** PRsolutions : Demo Business Project *** Συνήγορος | Non Profit Helpdesk | Crisis Communication 4 u / on Facebook *** " Hospitality " : Το project της PRsolutions για την επικοινωνιακή βελτίωση του ξενοδοχειακού προϊόντος ! ***

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

" Καναλίων Γεύσεις " : μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στα Κανάλια Καρδίτσας

Pin It
Το Καναλίων Γεύσεις συνεχίζει μια γευστική διαδρομή που ξεκινά από το 1920.

Η Ευαγγελία Ζήση ανακαίνισε το παλιό ταβερνάκι και δημιούργησε ένα χώρο με ζεστά, γήινα χρώματα βασισμένο στην πέτρα και το ξύλο. Ένα περιβάλλον όπου παντρεύονται αρμονικά το υψηλό γούστο και η λεπτότητα των γεύσεων. Ατμόσφαιρα οικεία και φιλική, ζεστή και ιδιαίτερη, φιλοξενεί τη διάθεση για γαστρονομικές αναζητήσεις σε πιάτα φτιαγμένα με φροντίδα και μεράκι, με μοναδικά μυστικά τη γνώση και την παράδοση.

Γεύσεις μαγειρεμένες με αγνά, φρέσκα, διαλεχτά υλικά όπως το γνήσιο Ελληνικό πιστοποιημένο ελαιόλαδο. Το ταξίδι της γεύσης ολοκληρώνεται με γλυκά από την περιοχή, ταψιού ή κουταλιού. Εξυπηρέτηση και καθαριότητα κερδίζουν τις πιο θετικές σας εντυπώσεις.

Το Καναλίων Γεύσεις αποτελεί μία απο τις καλύτερες επιλογές φαγητού κυρίως για αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν παραδοσιακές γεύσεις και τοπικά πιάτα. Επίσης για τις ηλιόλουστες μέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού επιλέξτε ένα από τα τραπέζια κάτω από τον πλάτανο της πλατείας με θέα το θεσσαλικό κάμπο.

Ο χώρος διατίθεται και για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση.

________

 
Tricks and Tips