*** Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό περιοδικό της PRsolutions ! *** PRsolutions : Demo Business Project *** Συνήγορος | Non Profit Helpdesk | Crisis Communication 4 u / on Facebook *** " Hospitality " : Το project της PRsolutions για την επικοινωνιακή βελτίωση του ξενοδοχειακού προϊόντος ! ***

Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

Διάκριση για το Kinsterna Hotel & Spa από το Conde Nast Traveller...

Pin It
_________
http://www.kinsternahotel.gr
____

Το Kinsterna Hotel & Spa στη Μονεμβάσια τιμήθηκε από την HOT LIST 2011 του εγκυρότερου ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveller, UK Edition , καθώς ψηφίστηκε ανάμεσα στα 65 καλύτερα νέα ξενοδοχεία στον κόσμο, ανάμεσα σε 31 χώρες.
Το Kinsterna Hotel & Spa αποτελεί ένα βυζαντινό αρχοντικό που αποκαταστάθηκε με απόλυτο σεβασμό στην ιστορική του διαδρομή για να αποτελέσει ένα μοναδικό boutique design hotel με εξαιρετικές υπηρεσίες που επικεντρώνονται στην αυθεντικότητα, την ευεξία και το ρομαντισμό. Aνοιξε τις πύλες του για να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες του τον Απρίλιο του 2010 και μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να κερδίσει μια τόσο σημαντική διάκριση. Το Kinsterna Hotel & Spa, λόγω της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού του καθώς και των εξαιρετικών υπηρεσιών που προσφέρει στους επισκέπτες του, αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση φιλοξενίας, αλλά και μια σημαντική επένδυση που σίγουρα αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν τόσο της ευρύτερης περιοχής, όσο και ολόκληρης της Ελλάδας.
_____
 
Tricks and Tips