*** Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό περιοδικό της PRsolutions ! *** PRsolutions : Demo Business Project *** Συνήγορος | Non Profit Helpdesk | Crisis Communication 4 u / on Facebook *** " Hospitality " : Το project της PRsolutions για την επικοινωνιακή βελτίωση του ξενοδοχειακού προϊόντος ! ***

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Κατερίνα Κανελλάκου - Κωνσταντίνα Σανδάλη : 1η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ "ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" στη Λάρισα ...

Pin It
_______
 
Ο πίνακας ετούτος της Κατερίνας Κανελλάκου μαζί με το κείμενο της Κωνσταντίνας Σανδάλη θα αναρτηθεί στις 21 Μαίου στην 1η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ "ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" στη Λάρισα.
____
Κείτομαι πάνω σε φτερά πεσμένα, αγγέλων έκπτωτων απομεινάρια, μιας ευλογημένης εποχής μες στους αιώνες χαραγμένη.
Και στάθηκα καταμεσής τους, και λύγισα μπρος το κρίμα της εγκατάλειψης, και δάκρυσα κρυμμένη μες στην θαλπωρή των χεριών μου.
Δεν με τρόμαζε η σκοτεινιά της απόγνωσης, η παγωνιά της απελπισίας, η αδικία της φυγής. Δεν ήταν που η νύχτα είχε πάρει το πιο πορφυρό της χρώμα, που δεν υπήρχε κανείς άλλος εκεί, ήταν που θώρησα τα απομεινάρια της ψυχής μου και θέλησα να τα κλάψω σαν ύστατη πλέον τιμή.
_________
 
Tricks and Tips