*** Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό περιοδικό της PRsolutions ! *** PRsolutions : Demo Business Project *** Συνήγορος | Non Profit Helpdesk | Crisis Communication 4 u / on Facebook *** " Hospitality " : Το project της PRsolutions για την επικοινωνιακή βελτίωση του ξενοδοχειακού προϊόντος ! ***

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

Αφιέρωμα «Στελέχη Διοίκησης» | Η PRsolutions παρουσιάζει τη Χρύσα Σπανού …

Pin It


Η PRsolutions -συνεχίζοντας τη σειρά προβολής στελεχών με τίτλο «Αξίζουν, γι’ αυτό και τους προβάλλουμε!» που προωθεί μέσω των media τα τελευταία χρόνια- βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τη Χρύσα Σπανού, γνωστό διοικητικό στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων την τελευταία εικοσαετία. Ξεκινώντας πολύ νωρίς την επαγγελματική της σταδιοδρομία, είχε την ευκαιρία να απασχοληθεί σε σημαντικούς ελληνικούς και ξένους οργανισμούς στον τομέα της γραμματειακής υποστήριξης, παρέχοντας τις υπηρεσίες της κυρίως σε υψηλά ιστάμενα στελέχη. Σε όλη τη διάρκεια της εκάστοτε εργασίας της αναλάμβανε παράλληλα καθήκοντα που άπτονταν της εμπορικής πολιτικής, των πωλήσεων και του marketing, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προώθηση αναλόγων θεμάτων.
Χαρακτηριστικά όπως η γρήγορη μαθησιακή της δυνατότητα, η ικανότητα να αναλαμβάνει και να ολοκληρώνει διαφορετικού τύπου εργασίες, η άμεση ανταπόκριση στα κάθε φορά ζητούμενα, η προσήλωσή της στο αποτέλεσμα, η οργανωτικότητα αλλά και η προθυμία της, την ανέδειξαν σε έμπειρη επαγγελματία και ικανότατο διοικητικό στέλεχος. Σήμερα αξιοποιεί την πολύπλευρη εμπειρία της σε επιλεγμένες συνεργασίες και στο χώρο της Συμβουλευτικής στελεχών, όπου πράγματι η συνεισφορά της είναι πολύτιμη. 
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Χρύσα Σπανού στέλνοντας μήνυμα στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο cspanou@gmail.com .
_________
 
Tricks and Tips