*** Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό περιοδικό της PRsolutions ! *** PRsolutions : Demo Business Project *** Συνήγορος | Non Profit Helpdesk | Crisis Communication 4 u / on Facebook *** " Hospitality " : Το project της PRsolutions για την επικοινωνιακή βελτίωση του ξενοδοχειακού προϊόντος ! ***

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

The Business of Luxury : Ένα μοναδικό συνέδριο από την Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week! | Η PRsolutions ήταν εκεί ...

Pin It
Η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 14/2/2012 το μοναδικό συνέδριο με θέμα τις στρατηγικές και εμπορικές προκλήσεις των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην αγορά ειδών και υπηρεσιών πολυτελείας. Πρόκειται για την πρώτη υψηλού κύρους συνεδριακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα για την επιχειρησιακή διάσταση του luxury στη χώρα μας και διεθνώς, με τίτλο «The Challenge of Recession», με τη συμμετοχή εκπροσώπων από διαφορετικούς κλάδους και πολλούς διακεκριμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα luxury business συνέδριο που άνοιξε το διάλογο για τη στρατηγική, το positioning και την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών πολυτελείας.
Η θεματολογία του συνεδρίου κάλυψε επίκαιρα ζητήματα του luxury κλάδου, όπως είναι η επίδραση της οικονομικής κρίσης στην αγορά των ειδών και υπηρεσιών πολυτελείας, οι στρατηγικές πώλησης και προώθησης luxury brands με βάση τα νέα κοινωνικά και οικονομικά δεδομένα, η προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών πολυτελείας με τη χρήση των online και Social Media, η θέση των εισαγόμενων luxury brands στην εγχώρια αγορά, αλλά και best practices ελληνικών luxury εταιρειών με διεθνή προβολή.
_________

Βρέθηκα εκεί και είχα την τιμή να διευθύνω το πάνελ με θέμα "Η Ελλάδα ως προορισμός πολυτελείας". Ευχαριστώ και συγχαίρω ιδιαίτερα τους διοργανωτές !

_______
 
Tricks and Tips