*** Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό περιοδικό της PRsolutions ! *** PRsolutions : Demo Business Project *** Συνήγορος | Non Profit Helpdesk | Crisis Communication 4 u / on Facebook *** " Hospitality " : Το project της PRsolutions για την επικοινωνιακή βελτίωση του ξενοδοχειακού προϊόντος ! ***

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

Η PRsolutions e.g. θα επισκεφθεί την Τήνο για επιστημονικούς λόγους κατά την περίοδο 27/6-1/7/2013 μετά από πρόσκληση του ξενοδοχείου "Golden Beach"

Pin It

Πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό project της PRsolutions e.g., που σκοπό έχει αφενός να γνωρίσει το νησί ως τουριστικό προορισμό, αφετέρου -και το κυριότερο- να αξιολογήσει/μελετήσει τα χαρακτηριστικά του τοπικού τουριστικού προϊόντος με άξονες την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και τις προσπάθειες σφυρηλάτησης της δημόσιας εικόνας ενός τόσο ιδιαίτερου και πολύπλευρου τουριστικού προορισμού.
Η PRsolutions e.g. 1) Συγχαίρει δημόσια το ξενοδοχείο "GOLDEN BEACH", που -γνωρίζοντας το επιστημονικό της έργο στο χώρο του τουρισμού- ανέλαβε αυτή την πρωτοβουλία για την προβολή και ανάδειξη του προορισμού ΤΗΝΟΣ στο σύνολό του. 2) Ευχαριστεί θερμά εκ των προτέρων όλους όσους συνεργάζονται με κάθε τρόπο για την υλοποίηση του ταξιδιωτικού αυτού project :

*****
 
Tricks and Tips