*** Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό περιοδικό της PRsolutions ! *** PRsolutions : Demo Business Project *** Συνήγορος | Non Profit Helpdesk | Crisis Communication 4 u / on Facebook *** " Hospitality " : Το project της PRsolutions για την επικοινωνιακή βελτίωση του ξενοδοχειακού προϊόντος ! ***

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

“Happens@Night” : Το νέο project της PRsolutions e.g. για την ποιότητα υπηρεσιών

Pin It

Αγαπητοί φίλοι, γνωρίζετε φυσικά την εμμονή μας με την ποιότητα. Τα τελευταία χρόνια υλοποιούμε συνεχώς projects σε επιστημονικό περιβάλλον, προκειμένου να διερευνήσουμε σε real time συνθήκες παράγοντες όπως την ποιότητα υπηρεσιών, τη δημόσια εικόνα, τη γνώμη του κοινού, κλπ. 
Πρόσφατα εγκαινιάσαμε μια νέα προσέγγιση στο χώρο της παροχής υπηρεσιών, αυτή που αφορά τη βραδινή διασκέδαση σε όλα τα συναφή ψυχαγωγικά περιβάλλοντα, όπως π.χ. clubs, bars, μουσικές σκηνές, νυχτερινά κέντρα, χώρους εστίασης, κ.α. Το όνομα του project είναι “Happens@Night” και η απόφασή μας να το υλοποιήσουμε είναι συναρτημένη με το πλήθος του κοινού που επιλέγει τις συγκεκριμένες υπηρεσίες ψυχαγωγίας, με το μεγάλο επίσης αριθμό όσων δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά αλλά και εργάζονται στο χώρο αυτό, καθώς και με τα χρήματα που δαπανώνται για τις εν λόγω υπηρεσίες. 
Στα πλαίσια του project θα επισκεπτόμαστε επιχειρήσεις βραδινής διασκέδασης και θα τις αξιολογούμε εν αγνοία τους. Στη συνέχεια θα δημοσιεύουμε τα σχόλια και τις συμβουλευτικές παρατηρήσεις μας.
 
Tricks and Tips