*** Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό περιοδικό της PRsolutions ! *** PRsolutions : Demo Business Project *** Συνήγορος | Non Profit Helpdesk | Crisis Communication 4 u / on Facebook *** " Hospitality " : Το project της PRsolutions για την επικοινωνιακή βελτίωση του ξενοδοχειακού προϊόντος ! ***

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Όμιλος Τιτάν - Πρώτη θέση στην ετήσια κατάταξη εταιρικής λογοδοσίας και υπευθυνότητας Accountability Rating Greece 2009 / ( ΗΜΕΡΗΣΙΑ )

Pin It
Την πρώτη θέση στην ετήσια κατάταξη εταιρικής λογοδοσίας και υπευθυνότητας Accountability Rating Greece 2009 κατέλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ομιλος Tιτάν με σύνολο βαθμολογίας 64,3 έναντι 60 που συγκέντρωσε το 2008. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Αccountability Rating βασιζόμενο σε μία μεθοδολογία μέτρησης περίπου 170 διαφορετικών κριτηρίων αξιολογεί τα στοιχεία που δημοσιοποιούνται από τις εταιρίες και είναι διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η μέτρηση αυτή πραγματοποιείται από το 2004 από το ΑccountAbility (μη κερδοσκοπικό οργανισμό που εξειδικεύεται σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας) και δημοσιεύεται μέσω του περιοδικού Fortune. Σήμερα το Accountability RatingTM μετράει σε 10 χώρες τον βαθμό κατά τον οποίο οι μεγάλες εταιρίες ενσωματώνουν υπεύθυνες πρακτικές στον πυρήνα της επιχειρηματικής τους λειτουργίας. Στην Ελλάδα η μέτρηση πραγματοποιείται από το Ινστιτούτο Κοινωνικής Καινοτομίας το οποίο για το 2009 αναφέρει σχετικά "Ο μέσος όρος επίδοσης των 100 μεγαλύτερων, με βάση τον κύκλο εργασιών, επιχειρήσεων της χώρας που αξιολογήθηκαν φέτος εμφανίζεται βελτιωμένος κατά 4,8% έναντι του μέσου όρου της κατάταξης για το 2008 και οφείλεται κυρίως στην ουσιαστική βελτίωση του περιεχομένου των εκδιδόμενων κοινωνικών απολογισμών, αλλά και στην αύξηση του αριθμού των επιχειρήσεων που δημοσίευσαν το 2009 εκθέσεις αειφορίας ή κοινωνικούς απολογισμούς".
 
Tricks and Tips